Mobirise

Praktijkruimteverhuur

Zelfstandige praktijken, behandelend vanuit één visie en één gebouw

Mobirise

Even voorstellen

Mijn naam is Anne van Haaster. Van huis uit ben ik fysiotherapeut. Aan het begin van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in revalidatiecentra in Den Haag en na 2 jaar ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Amsterdam, waar ik 11 jaar werkzaam ben geweest.
Ik ben gespecialiseerd in hand- en polsklachten en revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen.

Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en deze methode ervoor zorgt dat de client sneller van zijn klachten af kan komen en zich meer gezien voelt.

Omdat ik in mijn baan de optimalisatie van deze combinatie miste, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een plek in mijn woonplaats Haarlem om mijn visie op zorg zelfstandig te verwezenlijken. Zo zijn ‘Connected Fysio en Bewustzijnstherapie’ en ‘Connected Haarlem - Centrum voor lichaam en geest’ ontstaan. 


Connected Haarlem

Connected Haarlem is een centrum voor lichaam en geest waar de westerse gezondheidszorg en andere geneeswijzen bij elkaar mogen komen. 

Ik ben van mening dat we waar mogelijk onze krachten kunnen bundelen. Er zijn veel verschillende vormen van zorg die elk hun goede eigenschappen hebben. Door deze bij elkaar in de buurt te brengen is er in mijn ogen veel meer mogelijk. Zodat we elk onze cliënten met psychische of fysieke klachten optimaal kunnen helpen. 

Je kan bij Connected Haarlem terecht voor het huren van praktijkruimten, coachruimtes, gespreksruimtes en ruimtes voor andere zorggerelateerde bezigheden. Dit kan per 4 uur (per dagdeel), éénmalig of vast.

Zo werkt het

Wanneer je bij mij een ruimte huurt, dan voer je je eigen praktijk binnen het centrum. Je krijgt een elektronische sleutel tot het pand die je toegang geeft op de tijden die je gereserveerd hebt. Je draagt aan mij alleen de huur af voor de ruimte.

Ik vind het belangrijk dat jij als huurder achter de visie kan staan zoals ik die hierboven heb omschreven. Daarnaast hecht ik er belang aan dat er op een transparante manier met elkaar gecommuniceerd wordt. Het zou leuk zijn als er ook kruisbestuiving kan ontstaan. 

Ik zou het fijn vinden als de mensen die op vastere basis in het centrum werken elkaar leren kennen en op de hoogte zijn van elkaars expertise en specialisaties. 

Als je daar geen bezwaar tegen hebt, zal je (bedrijfs)naam op deze website komen te staan. Je kan daarbij een kort stukje over jezelf schrijven en er komt een link bij te staan die verwijst naar je eigen website. 

Tarieven 

De ruimten worden verhuurd per dagdeel: ochtend (van 8:00 tot 12:30), middag (van 13:00 tot 17:30) en avond (van 18:00 tot 22:30). De prijzen zijn inclusief water, licht en verwarming, gebruik van koffie en thee en de gemeenschappelijke faciliteiten.

Er zijn 3 verschillende tarieven voor de ruimten, afhankelijk van de aard van je boeking:

Mobirise
 • Incidenteel  - Je boekt per keer wanneer je dat uitkomt (maximaal 3 maanden vooruit). Je hebt geen enkele verplichting en betaalt vooruit per boeking. Annuleren van de boeking kan kosteloos tot 1 week voor de geboekte datum. Je betaalt het standaardtarief.
 • Regelmatig - Je boekt vooruit minimaal 6 willekeurige dagdelen binnen een periode van 3 maanden. Je mag één van de 6 dagdelen kosteloos verplaatsen, mits je dit tenminste 24 uur voor de geboekte datum meldt. Je betaalt de laatste boeking als borg vooruit, de overige boekingen betaal je per boeking vooraf. Je krijgt een korting van 20% op het standaardtarief. 
 • Vast - Je boekt een serie van 13 wekelijkse, vaste dagdelen (b.v. elke dinsdagmiddag) voor een periode van 3 maanden, steeds te verlengen per 3 maanden. Het vaste dagdeel wordt een extra periode van drie maanden vooruit gereserveerd, zodat je de garantie hebt dat het dagdeel beschikbaar blijft. Je krijgt als vaste huurder een plekje op onze website. Je betaalt vooraf 2 dagdelen borg en de overige dagdelen betaal je achteraf. Je mag kosteloos per 13 weken één dagdeel annuleren en één dagdeel verplaatsen. Je krijgt een korting van 35% op het standaardtarief.

De praktijkruimten

Connected biedt drie verschillende praktijkruimten aan. Alle ruimten beschikken over een hygiënische PVC vloer, verwarming, dimbare LED-verlichting, WIFI, telefoon en deurbel. 

Mobirise
 1. Kamer 1 - Een ideale behandelkamer van ca. 28m2, verdeeld over twee geschakelde ruimten (4.60x4.27 en 4.15x2.19 ). Standaard is een in hoogte verstelbare behandelbank aanwezig, deze is op verzoek te verwijderen. Verder beschikt de kamer over een bureau met bureaustoel en twee patientenstoelen, een zitje met twee fauteuils en een keukentje met warm en koud stromend water.
  Tarief: vanaf € 27,30/dagdeel (bij vaste huur) 
 2. Kamer 2 - Een flinke behandelkamer of kleine groepsruimte van ca. 24m2 (6.36x3.88 ). Standaard is een in hoogte verstelbare behandelbank aanwezig, deze is op verzoek te verwijderen. Verder beschikt de kamer over een bureau met bureaustoel en twee patientenstoelen en warm en koud stromend water. Tegen meerprijs kan de kamer uitgerust worden met een beamer en projectiescherm (€30) en/of tot 16 stoelen (€1/st) voor bijvoorbeeld een lezing. 
  Tarief: vanaf € 27,30/dagdeel (bij vaste huur) 
 3. Kamer 3 - Een fijne spreekkamer/coachingruimte van ca. 11m2 (2.88x3.88 ). In deze kamer is naast een bureau met bureaustoel en twee patientenstoelen, ook een zitje met twee fauteuils te vinden. Tegen meerprijs (tot €2) is het mogelijk om een (opvouwbare) behandelbank in deze ruimte te gebruiken, het bureau of het zitje wordt dan verwijderd.
  Tarief: vanaf € 25,35/dagdeel (bij vaste huur) 

Kamer 4 is een gemeenschappelijke ruimte met een gezellige 'huiskamer'. Hier kan je even lunchen of werken terwijl je wacht op het vrijkomen van je kamer. Ook staan hier enkele fitnesstoestellen voor gebruik met clienten.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch op 023-8200 478 of via email: verhuur@connectedhaarlem.nl.

Adres

Connected Haarlem
Koppestokstraat 87
2014 AN  Haarlem


Contact 

Email: info@connectedhaarlem.nl

Telefoon: 023 - 8200 478

Kvk nr.: 75700026

BTW nr.: NL002062366B20