Gebruik van praktijkruimten

Zelfstandige praktijken, behandelend vanuit één visie en één gebouw


Connected Haarlem

Connected Haarlem is een centrum voor lichaam en geest waar de westerse gezondheidszorg en andere geneeswijzen bij elkaar mogen komen. 

Ik ben van mening dat we waar mogelijk onze krachten kunnen bundelen. Er zijn veel verschillende vormen van zorg die elk hun goede eigenschappen hebben. Door deze bij elkaar in de buurt te brengen is er in mijn ogen veel meer mogelijk. Zodat we elk onze cliënten met psychische of fysieke klachten optimaal kunnen helpen. 

Je kan bij Connected Haarlem terecht voor praktijkruimten, coachruimtes, gespreksruimtes en ruimtes voor andere zorggerelateerde bezigheden. Dit kan per dagdeel van 4,5 uur, op éénmalige, regelmatige of vaste basis.

Zo werkt het

Wanneer je bij mij een ruimte gebruikt, dan voer je je eigen praktijk binnen het centrum. Je krijgt een elektronische sleutel tot het pand die je toegang geeft op de tijden die je gereserveerd hebt. Je betaalt aan mij een vergoeding voor het gebruik van de ruimte en de voorzieningen.

Ik vind het belangrijk dat jij als gebruiker achter de visie kan staan zoals ik die hierboven heb omschreven. Daarnaast hecht ik er belang aan dat er op een transparante manier met elkaar gecommuniceerd wordt. Het zou leuk zijn als er ook kruisbestuiving kan ontstaan. 

Ik zou het fijn vinden als de mensen die op vastere basis in het centrum werken elkaar leren kennen en op de hoogte zijn van elkaars expertise en specialisaties. 

Als je daar geen bezwaar tegen hebt, zal als je een vaste gebruiker bent je (bedrijfs)naam op deze website komen te staan. Je kan daarbij een kort stukje over jezelf schrijven en er komt een link bij te staan die verwijst naar je eigen website. 

Tarieven 

De ruimten worden aangeboden per dagdeel van 4,5 uur:

• ochtend (van 8:00 tot 12:30)
• middag (van 13:00 tot 17:30)
• avond (van 18:00 tot 22:30)

De prijzen zijn inclusief water, licht en verwarming, gebruik van koffie en thee en de gemeenschappelijke faciliteiten. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

Er zijn 3 verschillende tarieven voor de ruimten, afhankelijk van de aard van je gebruik:

Kamer 4
 • 'Incidenteel gebruik' - standaardtarief - Boek een ruimte per dagdeel van 4,5 uur wanneer dat jou uitkomt (maximaal 3 maanden vooruit). Je hebt geen enkele verdere verplichting en betaalt het standaardtarief vooruit bij boeking.  Een incidentele boeking kan niet geannuleerd, maar wel tot 14 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos verplaatst worden. 
 • 'Regelmatig gebruik' - 20% korting - Niet elke week of niet steeds op dezelfde dag een ruimte nodig, maar wel regelmatig? Dan bied ik een strippenkaart aan voor 3 willekeurige dagdelen van 4,5 uur binnen een periode van 2 maanden. Je betaalt de strippenkaart vooraf en mag de ruimte drie maal reserveren, steeds maximaal 1 maand van tevoren. Één keer per strippenkaart mag je een gereserveerd dagdeel kosteloos verplaatsen, mits je dit tenminste 7 dagen voor de geboekte datum meldt.  
 • 'Vast gebruik' - 40% korting - Wordt vaste gebruiker en boek voor een periode van drie maanden één of meer vaste, wekelijkse dagdelen van 4,5 uur (b.v. elke woensdagavond), steeds te verlengen per kwartaal. Je krijgt als vaste gebruiker een plekje op onze website. Je betaalt vooraf een borg en daarna een vast abonnementstarief per maand. Dit komt neer op een korting van 40% op het 'incidentele' tarief. Je gebruikt dus dertien keer een ruimte voor de prijs van acht! Bovendien mag je kosteloos per kwartaal één dagdeel verplaatsen (minimaal 24 uur van tevoren doorgeven). Opzeggen doe je minimaal 1 maand voor het eind van het kwartaal.
 • Avond- en Weekendtarief - 10% extra korting! - Het dagdeel 'avond' en alle dagdelen in het weekend zijn te boeken met een extra korting van 10%, bij vast of incidenteel gebruik. Zo kun je dus al een ruimte huren vanaf € 23,50 per dagdeel! (kamer 3, vaste huur, 's avonds of in het weekend.)

Meer weten? Stuur dan nu een mailtje, en informeer naar de mogelijkheden!

De praktijkruimten

Connected biedt drie verschillende praktijkruimten aan. Alle ruimten beschikken over een hygiënische PVC vloer, verwarming, dimbare LED-verlichting, WIFI, telefoon en deurbel. 

 1. Kamer 1 - Een ideale behandel- of spreekkamer van ca. 28m2, verdeeld over twee geschakelde ruimten (4.60x4.27 en 4.15x2.19 ). Standaard is een in hoogte verstelbare behandelbank aanwezig, deze is op verzoek te verwijderen. Verder beschikt de kamer over een bureau met bureaustoel en twee patiëntenstoelen, een zitje met twee fauteuils en een keukentje met warm en koud stromend water.
  Tarief: vanaf €102,60 per maand per dagdeel, bij vast gebruik ('s avonds of weekend) of €34,55 per dagdeel bij regelmatig gebruik.  
 2. Kamer 2 - Een flinke maar intieme behandelkamer of kleine groepsruimte van ca. 24m2 (6.36x3.88 ). Standaard is een in hoogte verstelbare behandelbank aanwezig, deze is op verzoek te verwijderen. Verder beschikt de kamer over een bureau met bureaustoel en twee patiëntenstoelen en warm en koud stromend water.  
  Tarief: vanaf €102,60 per maand per dagdeel, bij vast gebruik ('s avonds of weekend) of €34,55 per dagdeel bij regelmatig gebruik
 3. Kamer 3 - Een fijne spreekkamer/coachingsruimte van ca. 11m2 (2.88x3.88 ). In deze kamer is naast een bureau met bureaustoel en twee patiëntenstoelen, ook een zitje met twee fauteuils te vinden. 
  Tarief: vanaf €95,40 per maand per dagdeel, bij vast gebruik ('s avonds of weekend) of €32,10 per dagdeel bij regelmatig gebruik.  

In de gemeenschappelijke ruimte kan je even lunchen of werken terwijl je wacht op het vrijkomen van je kamer. Ook staan hier enkele fitnesstoestellen voor gebruik met cliënten.

In enkele ruimten is tevens een mogelijkheid voor het geven van presentaties, lezingen of cursussen. Tegen een meerprijs kunnen hiervoor ook extra stoelen, een beamer, projectiescherm en/of geluidsinstallatie beschikbaar gesteld worden. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch op 023-8200 478 of via email: verhuur@connectedhaarlem.nl.

Even voorstellen

Mijn naam is Anne van Haaster. Van huis uit ben ik fysiotherapeut. Aan het begin van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in revalidatiecentra in Den Haag en na 2 jaar ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Amsterdam, waar ik 11 jaar werkzaam ben geweest.
Ik ben gespecialiseerd in hand- en polsklachten en revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen.

Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en deze methode ervoor zorgt dat de client sneller van zijn klachten af kan komen en zich meer gezien voelt.

Omdat ik in mijn baan de optimalisatie van deze combinatie miste, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een plek in mijn woonplaats Haarlem om mijn visie op zorg zelfstandig te verwezenlijken. Zo zijn ‘Connected Fysio en Bewustzijnstherapie’ en ‘Connected Haarlem - Centrum voor lichaam en geest’ ontstaan. 

Adres

Connected Haarlem
Koppestokstraat 87
2014 AN  Haarlem


Contact 

Email: info@connectedhaarlem.nl

Telefoon: 023 - 8200 478

Kvk nr.: 75700026

BTW nr.: NL002062366B20